Långkoksgryta

1 ½ kg högrev + be att få med ett märgben.
Köttet skäres i strimlor.
Hacka ca 3-4 gula lökar grovt.

Gör en marinad av:
5 dl tomatjuice
2½ dl soja
ca 30 vitpepparkorn som du lägger i en behållare
2½ msk olja
3 msk curry
3 msk oregano
3 kryddmått malda nejlikor

Lägg kött, märgben och lök i marinad över natten.

Koka sedan alltihopa i ca 1 timma.
Red av med 3 msk vetemjöl utrört i lite vatten.

Servera med ris, ananasskivor, mango chutney, kokos samt gräddfil.

Har tyvärr ingen bild men det var gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0