Menytips

smörstekt hummer, krabbsallad och nyponjuice
med gröna tomater, krassepickles och krutonger

dillgravad mälarabborre och råmarinerad siklöja,
picklad vit morot, harsyra och salt krisp

spisgrillad entrecôte, äppeleldad oxmärg med störkaviar,
karljohansvamp och ostron

röksjuden ängsögös, citrongravad pilgrimsmussla och halstrad
havskräfta med bouquet garni, libbsticka och buljong

aronia

lättstekt gräsand, frasigt lår och färska hasselnötter
med rostad pumpa, anklever och kryddpeppar

lagrad vit flinga, whiskyflamberade trädgårdsplommon
med torvrostad persiljerot och knäckigt fruktbröd

norrländska hjortron, hjortronbakelse och mjölksorbet
med vaniljkräm, kardemummakrisp och kanel

lakrits, morot, choklad, persilja och kryddpeppar

 

www.luxstockholm.com

Rekommenderas!


Carpaccio på zuccini

Hyvla zuccinin med osthyvel. Strö salt över och låt stå en stund. Krama ur och lägg på tallrik. Skinka, pinjenötter, tomater, oliver, crostini var vad vi hade hemma. En liten snabb förrätt.

Parmesankvarn direkt importerad från Florens.

Ett nytt tillskott bland oumbärliga hjälpmedel i köket. Har provat den genom att mala parmesan öven en fantastisk kantarellrisotto. MUMS.
Även parmesanen är direktimporterad från Florens.

RSS 2.0