Inspiration från restaurangen på NÄÄS Fabriker

Sparris med löjrom
Torskrygg med kräftsås
Entrecôte med sommargrönsaker
Kalvfilé med varma grönsaker
Chokladmousse med saltrostade mandlar, smultronglass, hallon och chokladpluppar
Jordgubbar med vaniljglass

Bulgursallad

Färdigkokt bulgur blandas med:
Babyspenat
Haricots verts
Vattenmelon i bitar
Strimlad purjolök
Fetaost i bitar
Häll över en dressing gjord av olja, vinäger och massor av färska, hackade örter.
Servera till nystekt kycklingfilé. Eller kött eller vad du har!

Fiskbiffar med sötpotatis

Laxfärs som blandas med ägg, hackad fetaost, lite grädde, salt och peppar.
Formas till biffar och stekes.
Skär sötpotatis i bitar och strö över salt och sesamfrön (här svarta).
Baka i ugn ca 25 minuter.

RSS 2.0