Matig kycklingpaj med ädelost

1 dl grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
100 gr margarin
½ msk ättikssprit
lite salt
2 msk kallt vatten.
Detta är degen som du gör dagen innan.
Förgrädda skalet i 225 grader i 15 minuter

1 purjolök steks i strimlor och läggs i botten på skalet.
2 kycklingfileér steks i bitar.
5-6 färska champinjoner steks och blandas med kycklingen.
Krydda med salt, peppar och chilipulver.
Lägg allt detta i det förgräddade pajskalet.

1 bit ädelost rives och strös över det andra.

Blanda 3 ägg med
1 dl grädde
2 dl creme fraiche samt
½ dl gräddfil
Häll över innehållet i pajen.

1 röd paprika skivas och läggs ovanpå som ett mönster.

Grädda i 25 minuter i 225 grader



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0