Champinjonsoppa


4 scharlottenlökar finhackas och fräses i smör
4-5 hg champinjoner skivas och blandas ner (spara några för dekoration)
3 msk citronsaft
Ovanstående får puttra ihop ca 20 minuter.
Blanda sedan i 1 dl vetemjöl
3 kycklingbuljongtärningar
1 ½ l vatten
Låt detta koka upp och sedan småkoka i 5 minuter
Salta och peppra

Blanda 2 dl lättvispad grädde med två äggulor och blanda ner i soppan.
Sen får den inte koka upp igen.
Garnera med de råa champinjonskivorna och gräslök.


Det hela serverades med en liten fetaostsallad som förrätt.

Kommentarer
Postat av: matilda

åh, det ser jättegott och krämigt ut! visste inte att du var back on track här på bloggen, mamma - heja!

2009-09-21 @ 04:49:01
URL: http://aupairadventures.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0