Rotsakspinnar med getostgratinerad lax (Kristinas recept)

Börja med rotsakspinnarna

Lika delar
potatis
morötter
palsternacka
strimlas i tändstickformat
Blanda med strimlad röd lök
vitlök
Blanda ner salt, peppar, massor av rosmarin
Häll över olivolja
Låt formen stå i 225 graders ugn i 30-40 minuter



De sista 15-20 minuterna kan du ställa formen på nedre botten i ugnen och placera laxen på gallret

2 dm laxfilé
5 cm getost
1 burk creme fraiche
sesamfrön

Mosa getosten efter att du tagit bort skalet.
Blanda den med creme fraichen och bred över den saltade och pepprade laxen.
Strö sesamfrön över och in i ugn i 225 grader i 15-20 minuter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0