Dags för tapas

Förra helgen åt vi tapas. Så här såg bordet ut:

image86

Vi gjorde det hela ganska enkelt för oss och köpte allt och bara lade upp fint.
Vi hade:

image87
Fat 1:
Bresaola
Serano-skinka
Chorizo som vi tärnade

image88
Fat 2:
Körsbärstomater
Gröna och svarta oliver
Ruccolasallad
Soltorkade tomater

image89

Vi hade också vitt bröd som vi doppade i Casa di Luca-olivoljan från Zeta,
Melon,
Vitt bröd
Marinerad wästerbottenost (recept kommer!)
Färska räkor
Hummus
och till detta drack vi té för att värma våra frusna själar.

Till detta hade vi cocktailpinnar så att man enkelt kunna fånga tag på det man ville ha.
Spanien-känsla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0