Söndagsfisk

1 pkt bacon
3 stora fiskfileér
gräslök
dill
salt
peppar
citronskal

Lägg ut bacon på en bakplåtspapper.
Fisken därpå
och sedan alla kryddorna.
Rulla ihop som en rulltårta.

Stek i en stekpanna på het värme en liten stund.
Flytta över i en ugnsfast form och efterstek i 150gr. till innerpemperaturen är 60 gr. (det tar ca 20 minuter)

Skär sedan upp i bitar.

Under tiden har du kokat potatismos.
Du kan ta i riven cheddarost och creme fraice förutom det sedvanliga smöret och mjölken. Samt salt och peppar förstås.

Ringla lite balsamsirap över det hela.

Till detta en god sallad.

image66

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0