Fyllda paprikor...en rätt att utveckla

Stek gul lök + vitlök (sammanlagt ca 1 dl), fyll på med 1½ dl avorioris och 3 dl vatten,lite salt.

Koka i 20 minuter.

Hacka ca 1 dl torkade ekologiska aprikoser

Hacka 1 stor tomat

Stek ca 1dl charlottenlök och vitlök i olivolja

Blanda i aprikoserna + tomathacket.

Blanda dessutom i ca 2 dl hackade färska örter: rosmarin, persilja samt mynta

Krydda med spiskummin, svartpeppar, kanel, 1 hönsbuljongtärning samt salt och nymald svartpeppar

Skär av locket på 4 röda paprikor.

Lägg i fyllningen

Baka i ugn 200 grader i 45 minuter.

Det var gott, men som sagt var går det att utveckla och då tror jag att det skall vara mera kryddor. Man kan säkert variera innehållet också. Kanske andra grönsaker, något kött... man tager vad man haver



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0