Nobelmiddag

Tyvärr har jag inga bra bilder från nobelmiddagen men vill ändå berätta om upplägget då det var så oerhört lyckat och gott.

Inledningsvis bjöd vi på:

bubbel

salta mandlar (se tidigare recept)

små smördegsrullar med parmaskinka, basilika och soltorkade tomater.

Förrätten bestod av:

Melontsatsiki med färska räkor och styrpinne   www.ica.se

Huvudrätten var nog det godaste:

Dubbelmarinerad oxfilé med potatispaté, Bengts goda sås samt fräsch grönsallad.

På www.ica.se kan du söka receptet på oxfilén.

Bengts goda sås är grädde, dijonsenap samt buljongtärning som man kokar ihop.
  

Till efterrätt serverades:

Apelsinpannacotta (förädlad) med vinkokt hallonkompott och rullrån. Även detta från www.ica.se

Kaffe med hemgjord tryffel, två olika smaker avslutade det hela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0