Varm laxsallad

400 gr laxfilé skäres i kuber och "penslas" med en blandning av:

1 msk dijònsenap
1 msk olivolja
3 msk dill
1 tsk grovt gourmétsalt
svartpepper

Dessa kuber läggs i en ugnsfast form och steks i 200 graders ugn i ca 10 minuter.

Under tiden blandar du en sallad av:

1 påse romansallad

1 näve ruccolasallad

2 nävar små delade kvisttomater

1 bit gurka i bitar

2 st avocados som du gröper ur med den fantastiska melonurgröparen !

saften av 1 lime droppas över.

Salladen får vänta medan laxen blir klar och sen blandar du det hela med varsam hand.
Till detta stekte jag vitt bröd i skivor i en blandning av milda och olivolja.

Mycket gott tyckte alla men eftersom vi var så hungriga blev det inte tid till någon bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0