Snabb Nautiluskyckling

Redan i duschen efter ett pass på Nautilus börjar planeringen för kvällens måltid. Jag tränar min röntgenblick vad gäller innehåll i skafferi och kyl/frys. Redan på morgonen har jag tagit fram ett litet paket kycklinglårfilé så det får bli basen.
Väl hemma börjar improvisationen.

250 g kycklinglårfilé
1½ dl matlagningsgrädde
soja
5 soltorkade tomater
1 msk Cantadou Basilika & Vitlök

½ pkt fullkornsnudlar
1½ msk pesto med soltorkade tomater

Kycklingen stekes i bitar. Kryddas med soja och lite salt.
Soltorkade tomater strimlas och blandas i.
Detta får puttra med matlagningsgrädden.
Fullkornsnudlarna kokas och när de är klara blandas dessa med peston.
Dekorera tallriken med färsk basilika och, gärna egenodlade, körsbärstomater.
Det hela tog ca 15-20 minuter och smakade riktigt gott.

image7

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0