Kokt torsk med äggsås,potatis och sallad

En underbar klassisk söndagsmiddag. Efter en lång promenad var det rena lyxmiddagen.

Styckfryst torskrygg får sjuda i lite vatten med en halv fiskbuljongtärning

Potatis

Sås av lite flytande margarin, lite vetemjöl. Ca 1 ½ dl mellangrädde, ca 2 dl mjölk, ½ dl vatten, en halv fiskbuljongtärning. Krydda med salt ,peppar, örtsalt.
Blanda i på slutet två hårdkokta hackade ägg.

Till detta en sallad som Matilda komponerade av babyspenat, gula körsbärstomater,avocado,gurka,smulad fetaost och på topp några granatäpplekärnor!!


image23

Kommentarer
Postat av: Matilda

Detta var bland det godaste någonsin!

2007-10-29 @ 23:38:19
URL: http://mleffler.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0