Cannelioni från 70-talet

Den här rätten gjorde jag ofta på 70-talet. Nu kom den till heders igen. Mums tyckte Göran. Smaklös spenat tyckte Matilda. Nåväl...följande behövs:

12 Cannelionirör, kan vara svårt att få tag på så passa på att köpa hem ett lager när du hittar
3-4 hg fryst spenat
1 hg keso
muskot
salt
peppar
Spenaten tinas.Rör i keso.Krydda. Peta ner blandningen i varje rör och lägg i en ugnsfast smord form.

2 hackade gula lökar
4 hackade vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater
salt
peppar
basilika
Gör en tomatsås av detta på vanligt sätt

Häll över rören. Riven ost på och in i ugn 200 grader i ca 20 minuter


image21

Kommentarer
Postat av: Marianne

Fin bild - snyggt med stenen i bakgrunden!
Men sitta och peta in fyllning i vartenda litet rör?
Tid?

2007-10-28 @ 09:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0