Matig kycklingpaj med ädelost
1 dl grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
100 gr margarin
½ msk ättikssprit
lite salt
2 msk kallt vatten.
Detta är degen som du gör dagen innan.
Förgrädda skalet i 225 grader i 15 minuter
1 purjolök steks i strimlor och läggs i botten på skalet.
2 kycklingfileér steks i bitar.
5-6 färska champinjoner steks och blandas med kycklingen.
Krydda med salt, peppar och chilipulver.
Lägg allt detta i det förgräddade pajskalet.
1 bit ädelost rives och strös över det andra.
Blanda 3 ägg med
1 dl grädde
2 dl creme fraiche samt
½ dl gräddfil
Häll över innehållet i pajen.
1 röd paprika skivas och läggs ovanpå som ett mönster.
Grädda i 25 minuter i 225 grader

2 dl vetemjöl
100 gr margarin
½ msk ättikssprit
lite salt
2 msk kallt vatten.
Detta är degen som du gör dagen innan.
Förgrädda skalet i 225 grader i 15 minuter
1 purjolök steks i strimlor och läggs i botten på skalet.
2 kycklingfileér steks i bitar.
5-6 färska champinjoner steks och blandas med kycklingen.
Krydda med salt, peppar och chilipulver.
Lägg allt detta i det förgräddade pajskalet.
1 bit ädelost rives och strös över det andra.
Blanda 3 ägg med
1 dl grädde
2 dl creme fraiche samt
½ dl gräddfil
Häll över innehållet i pajen.
1 röd paprika skivas och läggs ovanpå som ett mönster.
Grädda i 25 minuter i 225 grader

Kommentarer
Trackback