Blanc manger med björnbärssylt och mandelbiskvier
5 dl tjock grädde vispas tillsammans med 3 msk strösocker eller vaniljsocker (alt. 2 msk vanilj och 1 msk strö)
4 blad gelatin blötlägges, kramas sen ur och smältes.
Gelatinet röres sen försiktigt ner i grädden.
Slå därefter upp det hela i en form och ställ i frysen.
Ta upp formen i god tid innan den skall ätas(1 timma)
Servera med god sylt, här var det björnbärssylt och mandelbiskvier.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/345903/images/2010/dsc_0063_68475808.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/345903/images/2010/dsc_0065_68475880.jpg)
4 blad gelatin blötlägges, kramas sen ur och smältes.
Gelatinet röres sen försiktigt ner i grädden.
Slå därefter upp det hela i en form och ställ i frysen.
Ta upp formen i god tid innan den skall ätas(1 timma)
Servera med god sylt, här var det björnbärssylt och mandelbiskvier.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/345903/images/2010/dsc_0063_68475808.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/345903/images/2010/dsc_0065_68475880.jpg)
Kommentarer
Trackback