Rotsakspinnar med getostgratinerad lax (Kristinas recept)
Börja med rotsakspinnarna
Lika delar
potatis
morötter
palsternacka
strimlas i tändstickformat
Blanda med strimlad röd lök
vitlök
Blanda ner salt, peppar, massor av rosmarin
Häll över olivolja
Låt formen stå i 225 graders ugn i 30-40 minuter

De sista 15-20 minuterna kan du ställa formen på nedre botten i ugnen och placera laxen på gallret
2 dm laxfilé
5 cm getost
1 burk creme fraiche
sesamfrön
Mosa getosten efter att du tagit bort skalet.
Blanda den med creme fraichen och bred över den saltade och pepprade laxen.
Strö sesamfrön över och in i ugn i 225 grader i 15-20 minuter

Lika delar
potatis
morötter
palsternacka
strimlas i tändstickformat
Blanda med strimlad röd lök
vitlök
Blanda ner salt, peppar, massor av rosmarin
Häll över olivolja
Låt formen stå i 225 graders ugn i 30-40 minuter

De sista 15-20 minuterna kan du ställa formen på nedre botten i ugnen och placera laxen på gallret
2 dm laxfilé
5 cm getost
1 burk creme fraiche
sesamfrön
Mosa getosten efter att du tagit bort skalet.
Blanda den med creme fraichen och bred över den saltade och pepprade laxen.
Strö sesamfrön över och in i ugn i 225 grader i 15-20 minuter

Kommentarer
Trackback