Dags för tapas
Förra helgen åt vi tapas. Så här såg bordet ut:
Vi gjorde det hela ganska enkelt för oss och köpte allt och bara lade upp fint.
Vi hade:
Fat 1:
Bresaola
Serano-skinka
Chorizo som vi tärnade
Fat 2:
Körsbärstomater
Gröna och svarta oliver
Ruccolasallad
Soltorkade tomater
Vi hade också vitt bröd som vi doppade i Casa di Luca-olivoljan från Zeta,
Melon,
Vitt bröd
Marinerad wästerbottenost (recept kommer!)
Färska räkor
Hummus
och till detta drack vi té för att värma våra frusna själar.
Till detta hade vi cocktailpinnar så att man enkelt kunna fånga tag på det man ville ha.
Spanien-känsla!
Vi gjorde det hela ganska enkelt för oss och köpte allt och bara lade upp fint.
Vi hade:
Fat 1:
Bresaola
Serano-skinka
Chorizo som vi tärnade
Fat 2:
Körsbärstomater
Gröna och svarta oliver
Ruccolasallad
Soltorkade tomater
Vi hade också vitt bröd som vi doppade i Casa di Luca-olivoljan från Zeta,
Melon,
Vitt bröd
Marinerad wästerbottenost (recept kommer!)
Färska räkor
Hummus
och till detta drack vi té för att värma våra frusna själar.
Till detta hade vi cocktailpinnar så att man enkelt kunna fånga tag på det man ville ha.
Spanien-känsla!
Kommentarer
Trackback