Söndagsfisk
1 pkt bacon
3 stora fiskfileér
gräslök
dill
salt
peppar
citronskal
Lägg ut bacon på en bakplåtspapper.
Fisken därpå
och sedan alla kryddorna.
Rulla ihop som en rulltårta.
Stek i en stekpanna på het värme en liten stund.
Flytta över i en ugnsfast form och efterstek i 150gr. till innerpemperaturen är 60 gr. (det tar ca 20 minuter)
Skär sedan upp i bitar.
Under tiden har du kokat potatismos.
Du kan ta i riven cheddarost och creme fraice förutom det sedvanliga smöret och mjölken. Samt salt och peppar förstås.
Ringla lite balsamsirap över det hela.
Till detta en god sallad.
3 stora fiskfileér
gräslök
dill
salt
peppar
citronskal
Lägg ut bacon på en bakplåtspapper.
Fisken därpå
och sedan alla kryddorna.
Rulla ihop som en rulltårta.
Stek i en stekpanna på het värme en liten stund.
Flytta över i en ugnsfast form och efterstek i 150gr. till innerpemperaturen är 60 gr. (det tar ca 20 minuter)
Skär sedan upp i bitar.
Under tiden har du kokat potatismos.
Du kan ta i riven cheddarost och creme fraice förutom det sedvanliga smöret och mjölken. Samt salt och peppar förstås.
Ringla lite balsamsirap över det hela.
Till detta en god sallad.
Kommentarer
Trackback