Favorit i repris
Om ni inte provat detta är det hög tid.
Bresaola i tunna skivor läggs ut på en tallrik
Ruccolasallad därpå
Hyvlad parmesanost, jag använder potatisskalaren
Pinjenötter
God olivolja ringlas över.
Klart!
Numera kör vi även med god olivolja på fat, flingsalt och doppar bröd i detta.
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/345903/images/2008/pict0073_12988315.jpg)
Bresaola i tunna skivor läggs ut på en tallrik
Ruccolasallad därpå
Hyvlad parmesanost, jag använder potatisskalaren
Pinjenötter
God olivolja ringlas över.
Klart!
Numera kör vi även med god olivolja på fat, flingsalt och doppar bröd i detta.
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/345903/images/2008/pict0073_12988315.jpg)
Kommentarer
Trackback