Indieninspirerad efterrätt
1 dl hackade pistagenötter
2 tsk kardemummakärnor
3 dl turkisk yoghurt
1 dl florsocker
1 KRAV-banan
Hacka nötterna.
Krossa kardemummakärnorna grovt i mortel.
Blanda yoghurten med hackad banan och florsocker.
Blanda i nästan alla nötterna och kardemumman.
Lägg upp i fina glas
Strö resten av kardemumman och nötterna över.
Låt stå kallt innan serveringen
2 tsk kardemummakärnor
3 dl turkisk yoghurt
1 dl florsocker
1 KRAV-banan
Hacka nötterna.
Krossa kardemummakärnorna grovt i mortel.
Blanda yoghurten med hackad banan och florsocker.
Blanda i nästan alla nötterna och kardemumman.
Lägg upp i fina glas
Strö resten av kardemumman och nötterna över.
Låt stå kallt innan serveringen
Kommentarer
Postat av: Erik
Det där lät inte alls dumt :D
Trackback