Citronfromage
2 ägg.
Vispa gulorna med 2 msk socker.
Vispa vitorna till hårt skum.
Riv skalet på en citron.
Lägg två blad gelatin i saften från den pressade citronen.
Efter en stund så värmer du gelatinbladen i saften så de smälter.
Blanda i gelatinet i de vispade gulorna under omrörning.
Vispa 1 dl vispgrädde och blanda ihop allt.
Fördela i portionsglas och låt stå kallt i minst 1 timma.
Vispa gulorna med 2 msk socker.
Vispa vitorna till hårt skum.
Riv skalet på en citron.
Lägg två blad gelatin i saften från den pressade citronen.
Efter en stund så värmer du gelatinbladen i saften så de smälter.
Blanda i gelatinet i de vispade gulorna under omrörning.
Vispa 1 dl vispgrädde och blanda ihop allt.
Fördela i portionsglas och låt stå kallt i minst 1 timma.
Kommentarer
Trackback