Kokt torsk med äggsås,potatis och sallad
En underbar klassisk söndagsmiddag. Efter en lång promenad var det rena lyxmiddagen.
Styckfryst torskrygg får sjuda i lite vatten med en halv fiskbuljongtärning
Potatis
Sås av lite flytande margarin, lite vetemjöl. Ca 1 ½ dl mellangrädde, ca 2 dl mjölk, ½ dl vatten, en halv fiskbuljongtärning. Krydda med salt ,peppar, örtsalt.
Blanda i på slutet två hårdkokta hackade ägg.
Till detta en sallad som Matilda komponerade av babyspenat, gula körsbärstomater,avocado,gurka,smulad fetaost och på topp några granatäpplekärnor!!
Styckfryst torskrygg får sjuda i lite vatten med en halv fiskbuljongtärning
Potatis
Sås av lite flytande margarin, lite vetemjöl. Ca 1 ½ dl mellangrädde, ca 2 dl mjölk, ½ dl vatten, en halv fiskbuljongtärning. Krydda med salt ,peppar, örtsalt.
Blanda i på slutet två hårdkokta hackade ägg.
Till detta en sallad som Matilda komponerade av babyspenat, gula körsbärstomater,avocado,gurka,smulad fetaost och på topp några granatäpplekärnor!!
Kommentarer
Postat av: Matilda
Detta var bland det godaste någonsin!
Trackback