Smaskig enkel förrätt
En skiva danskt rågbröd (finns jättebilligt av märket euroshopper)
På denna skiva lägger du en bit grönmögelost av något slag.
Du steker tjocka skivor av päron,gärna anjou, i olivolja tills de mjuknar
Du kryddar dessa päron med salt,svartpeppar,lite råsocker eller honung + balsamsirap.
Låt svalna.
Rosta under tiden pinjenötter i torr panna.

Lägg päronen ovanpå brödet och osten.
Strö över ruccolasallad samt pinjenötterna.
På denna skiva lägger du en bit grönmögelost av något slag.
Du steker tjocka skivor av päron,gärna anjou, i olivolja tills de mjuknar
Du kryddar dessa päron med salt,svartpeppar,lite råsocker eller honung + balsamsirap.
Låt svalna.
Rosta under tiden pinjenötter i torr panna.

Lägg päronen ovanpå brödet och osten.
Strö över ruccolasallad samt pinjenötterna.
Kommentarer
Trackback