Smaskig enkel förrätt
En skiva danskt rågbröd (finns jättebilligt av märket euroshopper)
På denna skiva lägger du en bit grönmögelost av något slag.
Du steker tjocka skivor av päron,gärna anjou, i olivolja tills de mjuknar
Du kryddar dessa päron med salt,svartpeppar,lite råsocker eller honung + balsamsirap.
Låt svalna.
Rosta under tiden pinjenötter i torr panna.
![image53](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/345903/images/2008/f_rr_tt_1203269482_8402671.jpg)
Lägg päronen ovanpå brödet och osten.
Strö över ruccolasallad samt pinjenötterna.
På denna skiva lägger du en bit grönmögelost av något slag.
Du steker tjocka skivor av päron,gärna anjou, i olivolja tills de mjuknar
Du kryddar dessa päron med salt,svartpeppar,lite råsocker eller honung + balsamsirap.
Låt svalna.
Rosta under tiden pinjenötter i torr panna.
![image53](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/345903/images/2008/f_rr_tt_1203269482_8402671.jpg)
Lägg päronen ovanpå brödet och osten.
Strö över ruccolasallad samt pinjenötterna.
Kommentarer
Trackback