Cannelioni från 70-talet
Den här rätten gjorde jag ofta på 70-talet. Nu kom den till heders igen. Mums tyckte Göran. Smaklös spenat tyckte Matilda. Nåväl...följande behövs:
12 Cannelionirör, kan vara svårt att få tag på så passa på att köpa hem ett lager när du hittar
3-4 hg fryst spenat
1 hg keso
muskot
salt
peppar
Spenaten tinas.Rör i keso.Krydda. Peta ner blandningen i varje rör och lägg i en ugnsfast smord form.
2 hackade gula lökar
4 hackade vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater
salt
peppar
basilika
Gör en tomatsås av detta på vanligt sätt
Häll över rören. Riven ost på och in i ugn 200 grader i ca 20 minuter
12 Cannelionirör, kan vara svårt att få tag på så passa på att köpa hem ett lager när du hittar
3-4 hg fryst spenat
1 hg keso
muskot
salt
peppar
Spenaten tinas.Rör i keso.Krydda. Peta ner blandningen i varje rör och lägg i en ugnsfast smord form.
2 hackade gula lökar
4 hackade vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater
salt
peppar
basilika
Gör en tomatsås av detta på vanligt sätt
Häll över rören. Riven ost på och in i ugn 200 grader i ca 20 minuter
Kommentarer
Postat av: Marianne
Fin bild - snyggt med stenen i bakgrunden!
Men sitta och peta in fyllning i vartenda litet rör?
Tid?
Trackback